“С “Има такъв народ беше констатирано  съгласие по основните външнополитически

...
“С “Има такъв народ беше констатирано  съгласие по основните външнополитически
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: С ИТН имаме еднакви позиции за Северна Македония

“С “Има подобен народ ” беше установено  съгласие по главните външнополитически тематики, касаеши нашата страна, в частност връзките сред България и Република Северна Македония; разширението на Европейския съюз и Западните Балкани. ” Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия пред публицисти в Народното събрание след договаряния по бранш „ Външна политика “ с експертна група, излъчена от “Има подобен народ ”.

По отношение на възможното започване на договаряния на РСМ по присъединение в Европейски Съюз, левицата и Има Такъв Народ имат следното мнение - РСМ  следва да дава отговор на нужните условия за влизане в съюза, касаещи слeдването на главните европейски стандарти, предава БГНЕС.
 Проф. Иво Христов: Страната ни би трябвало да се върне към някакви базови цивилизационни стандарти (ВИДЕО) Проф. Иво Христов: Страната ни би трябвало да се върне към някакви базови цивилизационни стандарти (ВИДЕО)
Социологът и учител професор Иво Христов уточни най-важните законодателни промени, които би трябвало да предприеме идващото управлен...

Българска социалистическа партия и “Има подобен народ ” се сплотяват към това, че Северна Македония следва да извършва своите отговорности, произлизащи от контракта за другарство с Република България, унищожаване на езика на омразата и недопускане на практики и дейности, противоречащи на европейските полезности.

“БСП и Има Такъв Народ считат, че българската позиция във връзка с Република Северна Македония следва и отсега нататък да се базира на подписания контракт от двете страни, декларацията на Народното събрание и концепцията на Българска академия на науките. ”, разясни проф. Христов.

Относно Истанбулската конвенция двете страни се сплотяват към решението на   Конституционния съд че - на територията на Република България конвенцията е неприложима. “Имаме извънредно огромна подобие и съвпадения в бранш сигурност. Те са  в три посоки, като едното от тях е деполитизация на структурите на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и разследващите служби. ” Това съобщи зам-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Иван Иванов след консултациите с Има Такъв Народ по бранш “Сигурност ”. 

Като втори проритет Иванов открои стратегически обзор и рационализиране въз основата обвързвана с националната сигурност и нов закон за Министерство на вътрешните работи, който се желае от чиновниците. “Третото направление е софтуерното обновяване на целия бранш сигурност. ”, съобщи Иван Иванов.
 Професор Иво Христов: България е неофеодална страна с детайли на мощна нецивилизованост Професор Иво Христов: България е неофеодална страна с детайли на мощна нецивилизованост
" България не е капиталистическа страна, тя е неофеодална страна с детайли на мощна нецивилизованост в доста връзки. Много бързо за...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР